Soini Timo Yhdysvalloissa TV:ssä katsojia jopa 10 miljoonaa suorassa lähetyksessä!

Verkkolehti UusiSuomi kertoo Soini Timon Yhdysvaltojen matkasta..

"Persujen puheenjohtaja Soini Timo on esiintynyt Fox Business News -ohjelman suorassa lähetyksessä Yhdysvalloissa. Ohjelman juontaja Charles Payne hämmästeli ohjelmassa sitä, että perussuomalaiset on saavuttanut niin suuren suosion, vaikka heidän viestinsä on karu.

Charles Payne naureskeli, että Yhdysvalloissa politiikassa pärjää sillä, että sanoo kaiken menevän hienosti ja lupaamalla pehmeitä laskuja.

- Totuuden puhuminen on se tärkeä asia, vastasi Soini Timo.

- Jos tunnustat tehneesi virheen, joku toinen voi antaa sinulle anteeksi. Mutta jos et tunnusta virhettäsi, ei ole anteeksiantoa, Soini Timo selvitti jopa uskonnollisin sanankääntein.

Payne oli innoissaan Soini Timon vierailusta ja kertoi halunneensa jo pitkään haastatella tätä.

- Olen fani, hän tunnusti.

Soini Timo sai ohjelmassa selvittää sitä, mikä on perussuomalaisen puolueen sanoma. Soini Timo totesi keskeisen ongelman olevan siinä, että pankkien ei voida nykyisin antaa kaatua. ”Freedom to fail” (vapaus epäonnistua), kuului Soini Timon slogan.

Tässä tilanteessa on hyvä muistella Churchilliä vuodelta 1938. Hän sanoi tuolloin Euroopan kriisistä:

“He ovat päättäväisiä mutta eivät osaa päättää mistään, he haluavat tehdä päätöksiä mutta eivät tiedä, millaisia; he haluavat olla lujia ja ovat tuuliajolla, he ovat itsepäisiä ja samalla kaikkien vietävissä. He pyrkivät olemaan kaikkivaltiaita mutta ovat silti täysin kykenemättömiä ratkaisemaan mitään.”

Me olemme juuri tässä tilanteessa. Kriisi ei ole ohi. Nämä päättäjät uhraavat Euroopan tulevaisuuden pelastaakseen pankit, jotka ovat rahoittaneet heidän “sosiaalisen mallinsa” pyramidihuijauksen.

Kun katsoo tätä eurooppalaista saippuaoopperaa, jossa pelureita pelastetaan, niin tulee mieleen, että olisiko puolueen sijaan pitänyt perustaa pankki?"

"Hyvän terveyteni salaisuus, on sekä runsas juominen että tupakointi."

“Lady Nancy Astor: Winston, jos olisit aviomieheni myrkyttäisin teesi!!
Wiston Churchill: Nancy, jos olisin aviomiehesi joisin sen ilomielin!”

Näin kertoi Winston Churchill, joka eli 90-vuotiaaksi!