Soini Timo blogi

Soini Timo blogi käsittelee suomalaista poliitikkoa Timo Soinia. Soini Timo on nostanut Perussuomalaisten suureen menestykseen ja viimeisissä eduskuntavaaleissa persuja pidettiinkin ainoina todellisina voittajina. Suurin häviäjä vaaleissa puolestaan oli Keskusta, josta Matti Vanhanen televisiossa otti kaiken vastuun.

Soini Timo on mallittanut käytöstään Veikko Vennamolta, jota Soini Timo on myöntänyt pitävän esikuvanaan. Veikko Vennamohan oli taas Suomen Maaseudun Puolueen edustajia, joihin myös Soini Timo aikaisemmin kuului. SMP:n laskun jälkeen katolilainen Soini Timo koki velvollisuudekseen nostaa SMP:n ajatukset uudelleen nousuun, jossa Timo Soini myöskin onnistui.

Soini Timon kannatukseen on vaikuttanut pitkälti hänen helposti ymmärrettävä lähestyminen asioihin ja maanläheinen puhuminen. Myöskin muiden syyllistäminen ilman varsinaisia ratkaisujen tarjoamisia on ollut tärkeä menetelmä.. Euroopan ja EU:n kritisoiminen on tuottanut kannatusta koska monet pitävät Soinin euroskeptisyydestä.

Monet EU:n direktiivit vaikuttavatkin vievän suomalaisilta oikeuksia pois. Kristillisenä miehenä Soini Timo pitää myös EU:n sulkeutumista pois uskonnollisuuksista pahana.

Mitä itseasiassa Soini Timo ajattelee uskonnosta?

1. Soini Timo uskoo ikuiseen elämään. Soini Timo uskoo siis olevansa kuolematon.

2. Soini Timo on vakuuttunut, että Jumala on olemassa.

3. Soini Timo on vakuuttunut, että on ainoastaan yksi Jumala.

4. Soini Timo uskoo Jeesuksen olevan Jumalan ainut poika, joka elää ikuisen elämän. (Muutkin uskonnot uskovat kuolemattomuuteen.) (Myös muslimit uskovat Jeesuksen, tosin Jeesus nostettiin heidän käsityksensä mukaan elävänä taivaaseen)

5. Soini Timo uskoo syntisten kärsivän helvetin ikuisessa tulessa, jossa Saatana pitää valtaa.

6. Soini Timo on vakuuttunut, että kaikki muut uskonnot kuin katolilaisuus on täysin vääriä ja ainoastaan kristinuskon katolilaisuus on oikea vaihtoehto.

Soini Timo ei myöskään hyväksy homoseksuaaleja tai esiaviollista seksiä.

Soini Timon mielestä hänen oli pakko erota kirkosta ja vaihtaa uskontonsa katolilaisuuteen koska katolilaisuus ei hyväksy aborttia kenellekään ei edes raiskauksen uhreille tai insestin uhreille..

Naispappeja ei Soini Timo salli. Soini Timo on vakuuttunut ilman epäilyä siitä, että Jeesus syntyi jonkinlaisen aaveen siittämänä neitseellisenä.

Soini Timon uskomuksen mukaan Jeesuksen käskynhaltija maan päällä on paavi. Paavi on Soini Timon mielestä erehtymätön puhuessaan viran puolesta uskon asioissa.

Timo Soini vastustaa aborttia tunnollisena katolilaisena. Hänen mielestään aborttia EI tulisi tehdä edes raiskauksen tai insestin takia. Timo Soini uskoo, että Jeesus syntyi jonkinlaisen aaveen siittämänä.. Tämä neitseellisesti syntynyt Jeesus pystyi Timo Soinin kuvitelman mukaan kävelemään veden päällä, muuttamaan veden viiniksi jne. Timo Soini myöskin uskoo, että Aatami ja Eeva saivat kaksi poikaa, joista toinen tappoi toisen.. Siitä huolimatta maailma täyttyi ilman insestiä.

Timo Soini EI myöskään hyväksy ihmisiä, jotka harrastavat seksiä ennen avioliittoa. Timo Soini ei myöskään ole suvaitsevainen eikä hyväksy homoseksuaaleja.

Naiset on huolestunut Timo Soinin naisten halveksimisesta. Timo Soinin syyt erota evankelis-luterilaisesta kirkosta oli naispappeus ja abortti. Timo Soini ihailee myös Paavia, joka on Timo Soinin uskomuksen mukaan Jeesuksen käskynhaltija maan päällä ja erehtymätön puhuessaan viran puolesta uskon asioissa.

Paavi on merkittävä moraalinen johtaja yli miljardille katolilaiselle ja hänen puheensa huomioidaan kaikkien heidän keskuudessaan. Paavi on tunnettu puheista kuten "Kondomien käyttö lisää HIV:n lisääntymistä Afrikassa".

Äänestäessä on vaikea löytää hyviä ehdokkaita. Tee kuitenkin palvelus Suomelle äläkä äänestä näin karmeisevia ajattelumalleja omaavia henkilöitä kuin Timo Soini.

Toivottavasti jaat tämän kirjoituksen kaikkien tuntemiesi ihmisten kanssa. Voit vapaasti muokata ja kopioida kirjoitusta ilman blogin lähdettä mainiten. Tehtävänäsi on kertoa populisti Timo Soinin pahuudesta niin monille kuin mahdollista. Ääniä tulee liian helposti pelkästään "maahanmuuton kiristämisen ja ruotsin pakollisuuden varjolla".